• Hanne Nørrisgaard

  Ejendomsmægler & Valuar

  Tel.+45 2145 1171

  hanne@livinghomes.dk

  30 års erfaring som ejendomsmægler og Valuar, heraf de seneste 18 år alene som projektsalgs mægler. Hanne er sammen med Peter dem, som har solgt flest projektboliger i Danmark. Hanne står for vurderinger, indsalg, trends, indretningsforslag og ikke mindst vores markedsføring i sin helhed.

 • Peter Norvig

  Tel.+45 2020 1170

  peter@livinghomes.dk

  Mere end 30 års erfaring, heraf beskæftiget med projekter gennem mere end 12 år. Peter er skarp på vurderinger og prisansættelser, og er den daglige kontaktperson hos Living Homes. Peter er sammen med Hanne dem, som har solgt flest projektboliger i Danmark

   

 • Jelva Vendelbo

  Salgskoordinator

  Tel.+45 7010 2019

  jelva@livinghomes.dk

  Jelva er uddannet advokatsekretær og har godt 21 års erfaring, herunder også med ejendomshandler. Hun har dog de sidste år været væk fra branchen, hvor hun har drevet selvstændig virksomhed, men er nu tilbage for fuld kraft. Jelva har øje for kvalitet, og gør gerne lidt ekstra for at yde den bedste service - og altid med et smil.

 • Simone Kjeldsen

  Salgskoordinator

  Tel.+45 3024 7657

  simone@livinghomes.dk

  Simone har været hos os siden 2015, og har ansvaret for den generelle sagsbehandling som salgskoordinater, hvor hun blandt andet står for garantibehandling, registrering af reservationer og generel kontakt med kunder. Derudover er Simone med til at gøre vores salgssteder klar til salgsstart og de ugentlige åbne huse.

 • Jakob Bech

  Ejendomsmægler & Valuar

  Tel.+45 4011 1330

  jakob@livinghomes.dk

  Jakob er med sine 17 års brancheerfaring en ihærdig og hårdt arbejdende ejendomsmægler, der aldrig går på kompromis med kvaliteten i sit arbejde, og han har altid styr på selv de mindste detaljer og paragraffer. Jakob er meget dygtig til at få enderne i en ejendomshandel til at hænge sammen til både sælgers og købers store tilfredsstillelse. Jakob giver aldrig op, og han har været med i både gode salgstider og i krise på boligmarkedet, og han har både energi, tro, evner og tålmodighed til at få ting til at lykkes. Jakob har været ansat hos os i snart 13 år, og han kan skrive utroligt mange handler i hele København på sit CV.

   

 • Christian Frøslev

  Tel.+45 2285 4868

  christian@livinghomes.dk

  Christian har mere end 30 års erfaring, og har været specialiseret med projektsalg siden år 2000, både hos os i flere år, og som selvstændig. Christian besidder en enorm viden om projektsalg som alle nyder glæde af.

 • Claus Østerlin

  Tel.4277 8348

  claus@livinghomes.dk

  Claus kommer med en mangeårig baggrund fra den finansielle sektor fra bl.a Nykredit, hvor Claus gennem en årrække var centerdirektør i Gentofte. De seneste år har Claus arbejdet med ejendomsmarkedet og bestridt en stilling i ledelsen af Ejendoms-/administrationselskabet Herbo, hvor han opbyggede en salgs- og udlejningsafdeling samt stod i spidsen for udviklingen af konkrete ejendomsprojekter.

   

 • Jens Peter Løkke

  Tel.+45 2167 8621

  jenspeter@livinghomes.dk

  Jens Peter er et energibundt, og er altid i godt humør. Jens Peter er den fødte sælger, og han kan holde mange bolde i luften på én gang, og har en rigtig god evne til at holde tæt kontakt til sine kunder, og derfor er både hans kontaktnet og hans salgsresultater begge store. En aftale er en aftale, og Jens Peter går altid langt for, at kunderne føler sig yderst tilfredse.

  Jens Peter har været i branchen i 5 år, men har en bred baggrund i salgsbranchen, der gør, at han ikke er bange for at præstere. Jens Peter har HD i udenrigshandel, har været marketingchef i Fona-kæden, filialdirektør for Yamaha Danmark, salgschef i Universal Music m.fl., ligesom han har været selvstændig i 11 år med sig eget bookingbureau i musikbranchen. 

   

 • Niels Mogensen

  Ejendomsmægler

  Tel.+45 4075 2422

  niels@livinghomes.dk

  Niels har udover  uddannelsen til ejendomsmægler bl.a været ansat I Handelsbanken, Den Danske Provinsbank, Bank of America, BRF og Skibskreditfonden samt været salgschef i en stor dansk byggekoncern. Niels har mere end 30 års samlet erfaring i ejendomsbranchens forskellige nicher bl.a. som selvstændig ejendomsmægler og har en bred faglig viden om ejendomsmarkedet. Kender København og omegn i detaljer og har opbygget en solid viden om køberes og sælgers ønsker, om prisdannelsen samt om skattevilkår, belåning, og markedsbevægelser og historik m.v.

 • Dorthe Mehl-Tranberg

  Valuar

  Tel.+45 4114 1130

  dorthe@livinghomes.dk

  Dorthe har været i ejendomsmægler branchen siden 1999, og har igennem tiden arbejdet for både Nybolig, Danbolig, Home og EDC, primært på nordkysten, inden hun kom til Living Homes i foråret 2014.

  Dorthe gennemførte i 2006 uddannelsen som ejendomsmægler, og er herudover uddannet valuar. Dorthe er meget detaljeorienteret og konstruktiv, når en opgave kræver særbehandling for at blive løst, og sætter en stor ære i at kunderne blive godt serviceret, og gerne ud over det forventelige.

 • Mikkel Sidenius Pedersen

  Tel.+45 2239 5501

  mikkel@livinghomes.dk

  Mikkel har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2008, alle årene i København, hvorfor Mikkel har et indgående kendskab til Danmarks metropol. Mikkel har i hele sin karriere beskæftiget sig med salg, og sætter en stor ære i at levere en høj service og finde den helt rette bolig til hans kunder. Mikkel er effektiv, energisk, og har en god energi, som smitter af på hans kolleger såvel som kunder.

 • Joachim Nierich

  Tel.+45 70102029

  joachim@livinghomes.dk

  Joachim har været i Living Homes siden 2016, og er med i mange af faserne før salget starter, herunder opbygning af pavillon, oprettelse af boligemner til vores web-portaler og generel kundeservice. Joachim er god til at holde empatien med kunderne, og derfor er han også med på vores åbne huse.